Субота, 20.04.2024, 07:45
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Чат Клеваня
Кликни
Погода в Клевані
Погода в Украине
Наше опитування
Що краще?
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Букмекер
Пошук

Клеванський офіційний сайт

Головна » 2010 » Липень » 15 » Українська Народна Молодь
22:53
Українська Народна Молодь

У Клевані на протязі багатьох тижнів діє Громадська Організація Українська Народна Молодь. За час існування організації в Клевані було проведено 2 маштабні акції під гаслом "Зробимо Клевань кращим".

Про організацію:


Всеукраїнську молодіжну громадську організацію "Українська Народна Молодь" було засновано на установчій конференції 18 жовтня 2003 року в Києві для створення відкритого громадянського суспільства в Україні, сприяння самореалізації наукового, творчого, професійного, організаційного потенціалу молодих людей. Біля витоків УНМ стояли молоді патріоти - активісти Молодого Руху й Української Студентської Спілки, що працюють ще з початку 90-х років.

На президентських виборах 2004 року "Українська Народна Молодь" активно підтримувала кандидата від національно-демократичних сил Віктора Ющенка. Члени організації збирали підписи на підтримку кандидата в Ющенка, проводили агітаційні заходи, працювали членами дільничних, територіальних виборчих комісій, спостерігачами під час голосування. Перемога українського народу - наш великий здобуток, яким ми пишаємося.

У лютому 2005 року відбулася друга Всеукраїнська Конференція ВМГО "УНМ", на якій було визначено основні завдання, що постали після Помаранчевої революції: підтримка програми дій Президента України, підготовка молоді до активної участі в парламентських і місцевих виборах 2006 року.

За нашими плечима - велика патріотична та громадська робота. Серед останніх акцій УНМ - вшанування Героїв Крут; участь у козацькому святі в гетьманській столиці Батурині; розгортання найбільшого в світі українського прапора на Майдані Незалежності; встановлення хреста в пам'ять про українських повстанців у Парку Партизанської слави в Києві.

Нині осередки ВМГО "УНМ" активно діють в усіх регіонах України, в наших лавах - понад 2000 свідомих молодих людей. Організацію очолює народний депутат України Андрій Давиденко.

"Українська Народна Молодь" має договір про співпрацю з Українською Народною Партією, а також із низкою інших українських організацій.

Акції в Клевані: 


РІВНЕНЩИНА. УНМ хоче бачити Клевань чистим…


…І сама береться за справу.

Так до дня навколишнього середовища молоді мешканці селища Клевань що об’єднані в громадську організацію «Українська Народна Молодь», вийшла в місцевий парк прибрати його.

"Звичайно за один день проблем ні парку, ні Клеваня не вирішити. Але є початок і не для галочки, а через усвідомлення того, що чисте впорядковане селище – це справа рук самих Клеванчан і в першу чергу молоді", - підкреслив Голова Клеванської районної організації УНМ Сергій МОРОЗ.

Більше двох десятків юнаків і дівчат, з власної ініціативи зібрали старе сміття, посадили молоді дерева, облаштували лавки для відпочинку, посадили клумби, вкопали стовбці для обмеження руху транспорту через парк. Підтримав ініціативу молоді і виконуючий обов’язки голови селища Корсюк В.М. Окрім того підтримувати і надалі молодь у хороших справах зголосились клеванські підприємці.

Наступним кроком УНМ буде створення дитячого майданчику для дошкільнят в парку, про облаштування якого мріють молоді мами, які теж долучались до впорядкування території парку.



РІВНЕНЩИНА. Клеванська УНМ впорядкувала дитячий майданчик.


В смт Клевань на перехресті вулиць І. франка та Вишневої досить довгий час був розвалений та зарослий дитячий майданчик. 1 червня в день захисту дітей Клеванський осередок «Української Народної Молоді» провів акцію по відновленню дитячого майданчика та впорядкуванню прилеглої території.


Молоді хлопці та дівчата селища звільнили територію від бур’яну та сміття. Після чого побудували велику пісочницю, лавки відпочинку. Також були розроблені розважальні фігури з відпрацьованих шин.

Під час будівництва майданчика, активістів активно підтримували й майбутні господарі майданчика. Малюки, що побачили упорядників, намагались допомогти своїм старшим друзям. Приєднались до хорошої справи і небайдужі дорослі мешканці селища.

Як показала робота, - хороша справа, яка йде на користь людям, не залишає нікого байдужим.

Зокрема слова вдячності висловлює осередок «Української Народної Молоді» Голові правління ВАТ «Клеванський лісозавод «Промінь» Лекаю Олександру Віталійовичу, приватному підприємцю Антонюку Миколі Івановичу, його заступнику Вашаю Олександру Васильовичу, які без вагань зголосились і надали нам матеріальну підтримку у здійснені хорошої справи, а також одному із засновників осередку «Українська Народна Молодь» Скребцю Андрію Вікторовичу за забезпечення організації робіт майданчику транспортом.

"Це був перший етап відновлення дитячого майданчику, оскільки за один день не поверниш те, що втрачалось роками. Ми обов’язково в найближчий термін довершимо будівництво і намагатимемось робити інші хороші справи, що покращуватимуть наш Клевань," - повідомив Сергій МОРОЗ, голова Клеванського осередку УНМ. "Закликаємо до цього і всіх небайдужих мешканців Клеваня." - сказав на завершення Сергій.

…А по закінченню робіт за декілька хвилин майданчик уже був заповнений веселими та щасливими маленькими його господарями.

Переглядів: 3304 | Додав: MeN | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 2
2 MeN  
0
ГОУНМ smile

1 Dimon  
1
УНМ cool

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Анализ сайтов, проверка тиц, pr Яндекс цитирования бесплатный счетчик
счетчик бесплатно Український рейтинг TOP.TOPUA.NET